Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Sinds 1982

Verhuurbedrijf Zuid-Holland

Uw party of evenement is bij ons in goede handen.

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf in Zuid-Holland? Kom dan naar stoelen en partyverhuur De Vesting. Wij zijn gevestigd in Stellendam en zijn als verhuurbedrijf actief in heel Zuid-Holland, met name op Goeree-Overflakkee, in plaatsen als Middelharnis en Ouddorp en op Voorne-Putten, in plaasen zoals Hellevoetsluis en Spijkenisse. Verder zijn wij actief in Zeeland en regio Rotterdam.

Producten te huur bij verhuurbedrijf in Zuid-Holland

Als verhuurbedrijf in Zuid-Holland bieden wij een groot aantal producten te huur aan. Gaat u een feest geven en bent u op zoek naar feest- en barbenodigdheden? Wij leveren bijvoorbeeld een complete bar. Daarnaast houden wij ook andere praktische zaken in de gaten voor u. Zeilklemmen en een brandblusser zijn hier voorbeelden van.

Ook voor andere gelegenheden bieden wij een groot aantal producten aan. Denk hierbij aan koffieapparatuur, warm houd apparatuur, koelapparatuur maar ook verlichting huurt u bij stoelen en partyverhuur De Vesting, het verhuurbedrijf in Zuid-Holland. U stelt een lijst samen met producten die u wilt huren, vraagt een offerte aan en wij berekenen de kosten. Zorgt u zelf voor het vervoer? Dan profiteert u van 10% korting!

Contact met verhuurbedrijf Zuid-Holland

Meer weten over het huren van producten bij een verhuurbedrijf in Zuid-Holland? Neem dan zo snel mogelijk contact op met stoelen en partyverhuur De Vesting. Ook voor de verhuur van meubilair en tenten komt u naar ons!