Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Sinds 1982

Veiligheid

Uw party of evenement is bij ons in goede handen.

Veiligheid is een belangrijk onderdeel wanneer u bijvoorbeeld een groot evenement geeft. Stoelen & partyverhuur De Vesting vindt veiligheid ook erg belangrijk. Bij ons kunt u daarom niet alleen producten huren om de veiligheid te garanderen, maar zijn onze producten zelf ook veilig door onder andere brandvertragende materialen te gebruiken. Ook kiunt u bij ons terecht voor de inhuur van personeel dat in het bezit in van een VCA certificaat

Zo zijn onze professionele tenten voorzien van brandvertragende materialen die in de zeilen zijn verwerkt. Deze zijn volgens verschillende veiligheidsnormen vastgesteld, zoals DIN 4102/B01 (Duitse norm) en M2 (Franse norm). Deze twee normen betekenen dat de materialen vrijwel niet ontvlambaar zijn. Het zeil van de tenten bijvoorbeeld zal gaan smelten in plaats van branden. Bovendien hebben de materialen een brandvertragende werking.

Daarnaast zijn onze tenten ook gemaakt aan de hand van de DIN 4112 norm. Deze norm houdt in dat de constructies waarmee de tenten zijn gemaakt bestand zijn tegen een bepaalde belasting. Deze zelfdragende constructie is bestand tegen diverse weersinvloeden, maar ook tegen het gewicht van een groep mensen. Meer weten over deze normen? Neem contact met ons op.

Producten aanschaffen

Het is ook mogelijk om producten aan te schaffen die uw feest of evenement veilig maken. Wij raden u aan om altijd meerdere brandblussers aan te schaffen wanneer u een groot evenement of feest geeft. Bij stoelen & partyverhuur De Vesting kunt u brandblussers huren. Daarnaast is het ook verstandig om bordjes op te hangen waar aangegeven wordt waar de nooduitgang is. Ook deze nooduitgangbordjes verhuren wij! Daarbij kunt u kiezen tussen een vluchtwegbordje of een lichtgevend nooduitgangbordje

Ten slotte is ook noodverlichting erg belangrijk wanneer de stroom uitvalt bijvoorbeeld. In onze producten, waaronder de nooduitgang bordjes. Op die manier weten uw gasten altijd waar ze heen moeten in geval van nood.

Wilt u meer weten over de veiligheid van de producten die wij verhuren of direct een product huren? Neem direct contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Stoelen & partyverhuur De Vesting, al 30 jaar uw huurspecialist!