Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Sinds 1982

Tent huren

Uw party of evenement is bij ons in goede handen.

Bent u op zoek naar een tent om te huren? Stoelen en partyverhuur De Vesting heeft een groot assortiment tenten om te huren. Bekijk ons aanbod tenten en huur direct de tent die u wilt!

De producten in de rubriek 'Tenten' zijn zeer divers. Wij bieden niet alleen grote tenten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een tent-up bij ons huren. Dit is een overkapping.

Wilt u wel graag een tent? Kies dan voor één van onze grote tenten. Daarbij heeft u de keuze uit tenten van minimaal 6 meter breed en maximaal 15 meter breed.


Op zoek naar pagodetenten? Ook die bieden wij u te huur aan. Een ander goed voorbeeld zijn walkways. Een walkway gebruikt men als entree voor een gebouw of als entree voor een tent. Een walkway is met name handig voor feesten en openingen.

Alu-paviljoen tenten zijn professionele tenten voor beursen en congressen. Ze zijn goed afsluitbaar en kunnen tegen een flinke windstoot. Een van deze tenten huren? Neem contact met ons op.

Naast tenten verhuren wij ook producten om uw tent aan te kleden. Bekijk meteen het volledig overzicht van al onze producten en bestel de producten die u wilt! Heeft u vragen over het huren van een tent? Neem dan direct contact met ons op!