Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Sinds 1982

Statafel huren

Uw party of evenement is bij ons in goede handen.

Wilt u statafels huren voor uw feest of evenement? De Vesting Verhuur heeft een groot assortiment op het gebied van statafel verhuur. Onderstaand informeren wij u graag over alle statafels die wij te huur hebben. Daarnaast verhuren wij niet alleen de statafels zelf, maar vindt u bij ons ook statafelrokken zodat de tafels een feestelijke uitstraling krijgen. 

Verschillende soorten statafels huren

Bij De Vesting Verhuur kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een statafel met een marmer look blad. Wilt u uw feest extra sfeer geven? Kies dan voor een statafel met LED verlichting, deze is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De stroomtoevoer van deze statafel is geregeld door middel van een accu, waardoor deze eenvoudig te plaatsen is. Statafels huren bij ons is bovendien enorm voordelig.

Statafelrokken collectie

Voor de aankleding van de statafels, kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment statafelrokken. Wij hebben alle denkbare kleuren en modellen, zodat u altijd iets vindt dat bij de uitstraling van uw feest past. Kunt u niet vinden wat u zoekt of twijfelt u tussen een aantal statafelrokken, dan kunt u ons natuurlijk altijd om advies vragen. Voor statafels huren voorzien wij u graag van advies op maat. 

Statafels huren bij De Vesting Verhuur

Wilt u statafels huren en kunt u deze met eigen vervoer ophalen? Dan ontvangt u 10% korting op de huurprijs. Kijk voor de voorwaarden bij onze aanbiedingen. Een statafel huren is al mogelijk vanaf 6,75 euro. Laat direct een offerte maken of neem contact met ons op voor meer informatie. Tijdens kantooruren kunt u bellen naar 0187 - 490 808.

 

 

 

Onder andere deze statafels kunt u huren