Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Sinds 1982

Pagodetent huren

Uw party of evenement is bij ons in goede handen.

Een pagodetent is een tent met een chique uitstraling door de sierlijke punt. Door middel van het koppelen van verschillende pagodetenten aan elkaar, kunt u deze eenvoudig uitbreiden. Voor feestelijke gelegenheden is pagodetent huren daarom een uitstekend idee. De tenten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zoals 5 x 5 meter, 20 x 5 meter en 10 x 5 meter. 

Pagodetent huren met of zonder vloer?

Wanneer u een pagodetent wilt huren, kunt u kiezen of u zonder of met vloer wilt huren. Dit is onder andere afhankelijk van de ondergrond waar u de tent op gaat plaatsen. Wanneer u de tent zonder vloer plaatst, is het nodig om deze goed te verankeren door middel van grondpinnen, zodat de tent onder alle omstandigheden blijft staan. De pagodetenten kunnen een maximum windsnelheid aan van 80 km/uur. 

Uitbreidingen voor pagodetent huren

Bij het huren van een pagodetent, kunt u deze indien gewenst uitbreiden met tapijttegels, waardoor de tent een luxe en afgewerkte uitstraling heeft. Hoewel de pagodetent gemaakt is van brandvertragende stof, is het altijd aan te raden om de tent uit te rusten met één of meerdere brandblussers. Hiervoor kunt u uiteraard ook bij De Vesting Verhuur terecht.

Pagodetent huren bij De Vesting Verhuur

Wilt u een pagodetent huren voor uw bedrijfsfeest, evenement of verjaardag? Bij de Vesting Verhuur kunt u terecht voor verschillende soorten pagodetenten. Bekijk ons assortiment pagodetenten of neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0187 - 490 808.