Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Sinds 1982

Over de Vesting

Uw party of evenement is bij ons in goede handen.

Ons bedrijf werd in 1982 opgericht door de heer Roos, vader van mevrouw D. Kievit-Roos, één van de huidige eigenaren. De heer Roos, is destijds begonnen met de verhuur van stoelen. In ons bedrijf is inmiddels de 3e generatie actief.

De 1e order was de verhuur van 1 oranje kuipstoel. Inmiddels hebben wij klanten die 4000 of zelfs meer stoelen huren. De 1e klanten waren in dezelfde straat gevestigd, maar tegenwoordig gaan onze stoelen zelfs de grens over.
Zo is ook de wijze van transport gewijzigd, waar in de beginjaren alles vervoerd werd in een aanhangwagen achter een stationwagen, hebben wij momenteel 3 bestelbussen en 4 aanhangers tot onze beschikking.
Zoals u leest is bijna alles in de loop der jaren gewijzigd, maar de sterke servicegerichtheid is vanaf het begin gebleven.
Wat begon als alleen een stoelenverhuur is inmiddels uitgebreider geworden. Wij verhuren o.a. tafels, linnengoed, koelkasten, serviesgoed, bestek, bak- en warmhoudapparatuur, koffiezetapparatuur, glaswerk en natuurlijk nog steeds stoelen. De keuze in de stoelen is echter wel uitgebreid. Van eenvoudige klapstoel tot een luxe rotan fauteuil kunt u bij ons huren. Ons assortiment bestaat  uit meer dan 800 artikelen.
Doordat het assortiment steeds uitgebreider werd, was ons pand waar het ooit begon inmiddels te klein geworden. Op 31 maart 2001 namen wij daarom het nieuwe en grotere pand aan de Delta Industrieweg 14 te Stellendam in gebruik. Zodat wij vanuit onze nieuwe locatie, de klanten nog beter van dienst konden zijn. Door de blijvende groei was ons pand na 7 jaar alweer te klein. Op 24 januari 2009 is ons vernieuwde en uitgebreide pand op toepasselijke wijze, na een verbouwingen van 9 maanden, geopend. Per 01 oktober 2019 zijn wij verhuisd naar Oostvoorne.