Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Sinds 1982

Linnen huren

Uw party of evenement is bij ons in goede handen.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw feest netjes aan te kleden. Gaat u een bedrijfsfeest geven of uw bruiloft houden op Goeree-Overflakkee? Bij ons kunt u verschillende soorten linnen huren. De goedkoopste linnen huurt u bij de Vesting Verhuur. Ook linnen huren? Bekijk ons aanbod en bestel direct uw linnen!

Verschillende soorten linnen

Bij ons kunt u verschillende soorten linnen huren. Bijvoorbeeld damastlakens met franse lelie motief. Dit geeft het linnen een extra luxe. Ook bieden wij linnen aan in de vorm van servet. Deze linnen servetten huren? Kies de kleur die u wilt (wit, bordeaux rood of roomwit) en bestel uw linnen servetten. Daarnaast bieden wij u tafellakens te huur aan. Deze zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat u de grootste tafels ermee kunt dekken. Linnen huren sluit altijd aan bij uw wensen. 

Tafellinnen huren

Tafellinnen kunt u ook huren bij ons. Stoelen & partyverhuur de Vesting is zich er goed van bewust dat een goede uitstraling van uw feest of evenement erg belangrijk is. Ook de aankleding van uw tafels zijn hierbij belangrijk. Door tafellinnen te huren bij ons zorgt u er voor dat uw tafels er netjes uit zien. Tafellinnen huren is mogelijk in diverse vormen van tafellinnen. Voor statafels bieden wij zogenaamde statafel rokken aan. Deze vorm van tafellinnen is op verschillende manieren mogelijk. Stretch, wave, voor brede statafels en smalle statafels bijvoorbeeld.

Meer informatie over linnen huren

Ook uw feest of evenement extra sfeer geven? Kom dan naar de Vesting Verhuur voor linnen verhuur. Bekijk ons aanbod en bestel direct uw linnen. Heeft u nog vragen over het huren van linnen? Neem dan direct contact met ons op! Bekijk ons volledige aanbod producten voor een overzicht van alle producten die wij te huur aanbieden!