Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Sinds 1982

Evenementenverhuur

Uw party of evenement is bij ons in goede handen.

Wanneer u een evenement gaat organiseren, is de kans groot dat u diverse producten moet huren. Organiseert u bijvoorbeeld een etentje voor vijftig mensen, dan komen producten als een au bain marie, servies, bestek en tafellinnen uitstekend van pas. Organiseert u een concert, dan heeft u een podium nodig, stoelen en eventueel een rode loper. Kies dan voor evenementenverhuur van De Vesting Verhuur. Wij verhuren al deze en veel meer producten om uw evenement tot een succes te maken!

Evenementenverhuur voor elke gelegenheid

Het kan zo zijn dat u op zoek bent naar evenementenverhuur voor een zakelijk evenement. Denk maar aan een bedrijfsfeest, een bedrijfsopening, een lezing of een seminar. Maar het kan ook zo zijn dat u als particulier een evenement organiseert. Hierbij kunt u denken aan een bruiloft, een straatfeest, een verjaardag of een kraamfeest.

Bij De Vesting Verhuur verzorgen we graag evenementenverhuur voor u. Wij ontzorgen u graag op het gebied van verhuur, met onder andere stoelen, tafels, tenten, decoratie en horeca verhuur. Ook voor de aankleding van uw evenement bieden wij tal van opties. U leest hier meer over op onze website, maar we informeren u ook graag persoonlijk over de mogelijkheden.

Huren zoals u wilt

Wanneer u een groot evenement organiseert, dan nemen wij graag alle zorg qua evenementenverhuur uit handen en zorgen wij voor transport van de artikelen naar de locatie en indien gewenst een complete opbouw van het evenement. Wilt u liever de verhuurartikelen ophalen met eigen vervoer? Dan krijgt u maar liefst 10% korting op de totale factuur voor evenementenverhuur.

Assortiment evenementenverhuur

U kunt bij ons direct online de prijs inzien of een offerte aanvragen. Wilt u eerst meer weten of meer informatie over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over evenementenverhuur en de mogelijkheden.