Uw bestellijst Vraag vrijblijvend een offerte aan van uw bestellijst: 0 producten in uw lijst

U heeft geen producten in uw offertelijst.

Ballonnen bij uitvaartIedereen neemt op zijn eigen manier afscheid van zijn of haar dierbare. Steeds vaker kiezen de nabestaande voor ballondecoraties tijdens een uitvaart. U kunt bijvoorbeeld witte heliumballonnen na de begrafenis of afscheidsdienst op laten, als een symbolisch gebaar. Uiteraard kunt u de kleur van de ballonnen zelf uitkiezen, wellicht de lievelingskleur van uw dierbare. De heliumballonnen worden met een ballonsluiter en een lint geleverd. Zodat ze direct klaar zijn voor gebruik.

In de zaal van het uitvaartcentrum waar de rouwdienst gehouden word, kunt u ervoor kiezen om een ballonnendecoratie in een hartvorm te plaatsen.

Ook voor een stille tocht of een rouwstoet zijn de heliumballonnen zeer geschikt.

De ballondecoraties bezorgen wij op de door u gewenste tijd en locatie, zodat u op deze droevige dag geen omkijken heeft naar de heliumballonnen en of ballondecoratie voor de afscheidsdienst of begrafenis.

Voor meer informatie, kunt u ons telefonisch bereiken onder telefoonnummer 0187-490808.
Belt u buiten kantooruren dan hoort u op het antwoordapparaat een mobiel nummer (noodnummer) waar wij in het weekend en buiten kantooruren bereikbaar zijn.